Selecteer een pagina

Hoe kleine dingen een wereld van verschil maken…

Wij zijn Nienke, Patrick, Timo, Valentijn en Sofie. Verwonderd door een kleinschalig project in Nepal willen we helpen.
Geen bijdrage aan een kortdurend hulpproject maar letterlijk een steentje bijdragen.

Totaal opbrengst in euro

Laatst bijgewerkt [ 20 jan. 2017 20:06]

Geen paypal of creditcard?
Maak je donatie over op NL67ASNB0708227899 tnv P.Nap

Mede mogelijk gemaakt door

Wat gaan we doen?

Geld inzamelen voor Sampurna Children’s Home in Nepal. Dit gaan Nienke en Timo doen door Soep, Water, chocomel en andere lekkere dingen te verkopen tijdens de Halve Marathon van Egmond aan Zee. Ook gaat Patrick de halve marathon lopen om zo sponsors te verzamelen.

Wanneer

Tijdens de halve marathon van Egmond aan Zee op 14 januari 2018

Waarom

Tijdens een reis naar Nepal is Patrick in contact gekomen met de mede-oprichter van Sampurna Children’s Home. Aangegrepen door het verhaal heeft hij de bus genomen en is ingepakt tussen balen rijst van Kathmandu naar Pharping gereisd. Het verhaal van de 10 kinderen die in Sampurna wonen gaat door merg en been. Sampurna geeft deze kinderen een thuis waardoor hun leven 180 graden is gedraaid en vol sprankeling en hoop is.

Draag ook een steentje bij…

Je kunt natuurlijk heerlijk soep komen eten op 14 januari voor ’t Winckeltje in Egmond aan Zee. Maar het kan ook heel simpel door vanuit je luie stoel te doneren.

Hardlopen is bevrijdend.

Een moment om te zijn, dingen te reflecteren en te waarderen wat er is. Op veel plekken in de wereld zijn dingen die voor ons vanzelfsprekend niet zo gewoon, zo ook in Nepal.

Vooral voor kinderen die zonder sociaal vangnet aan hun lot worden overgelaten. De gevallen zijn schrijnend maar gelukkig zijn er mensen die het verschil maken. Mensen die een sprankje hoop kunnen bieden en vanuit die hoop is Sampurna Childrens home ontstaan.

Niet zomaar een plek maar een thuis.

 

 

 

 

 

 

 

Sampurna Children’s Home

Voor kinderen in Nepal is er geen sociaal vangnet. Deze kinderen worden aan hun lot overgelaten. De gevallen zijn schrijnend maar gelukkig zijn er mensen die het verschil maken. Mensen die een sprankje hoop kunnen bieden en vanuit die hoop is Sampurna Childrens home ontstaan.
2 vrouwen hebben hun gevoel omgezet in daden  en bieden nu voor een aantal van deze kinderen een warm thuis. Een veilige plek waar ze aan een toekomst kunnen werken. Na een succesvolle start is hun volgende doel een eigen huis. Een plek waar nog meer kinderen een thuis kunnen vinden…

Niet zomaar een plek maar een thuis.

Sampurna Children's Home