Selecteer een pagina

HUISKAMERDINER

Hoe kleine dingen een wereld van verschil maken…

Verwonderd door een kleinschalig project in Nepal willen we helpen. Geen bijdrage aan een kortdurend hulpproject maar letterlijk een steentje bijdragen.

Kom 17 maart 2018 ook genieten van een heerlijke avond waarin wij zullen koken voor een select gezelschap. Geserveerd in de warme sfeer van onze eigen huiskamer zullen we je in 5 gangen meenemen op een reis voor de smaakpapillen. 

Geen paypal of creditcard?
Maak je donatie over op NL67ASNB0708227899 tnv P.Nap

Wat gaan we doen?

Geld inzamelen voor Sampurna Children’s Home in Nepal. Gesteund door Erik en Antoinette gaan Nienke en Patrick voor je koken In een gemoedelijke sfeer met gelijkgestemden.

Wanneer

Het huiskamerdiner zal plaatsvinden op 17 maart 2018 op de Logger 26 in Egmond aan zee.
Voor een heerlijk uitgebreid 5 gangen diner inclusief wijn, water, koffie of thee vragen we een kostendekkende bijdrage van 25 euro per persoon en word daarnaast een vrijwillige donatie zeer op prijs gesteld.

Waarom

Tijdens een reis naar Nepal is Patrick in contact gekomen met de mede-oprichter van Sampurna Children’s Home. Aangegrepen door het verhaal heeft hij de bus genomen en is ingepakt tussen balen rijst van Kathmandu naar Pharping gereisd. Het verhaal van de 10 kinderen die in Sampurna wonen gaat door merg en been. Sampurna geeft deze kinderen een thuis waardoor hun leven 180 graden is gedraaid en vol sprankeling en hoop is.

Aanmelden

Geef je nu op door een e-mail te sturen naar patrick@run4nepal.nl
Vermeld hierin met hoeveel personen je wilt komen en of  er nog dieetwensen zijn.

Wij zien er erg naar uit!

Draag ook een steentje bij…

Je kunt natuurlijk heerlijk komen eten maar doneren kan ook heel simpel vanuit je luie stoel.

Mede mogelijk gemaakt door

 

Sampurna Children’s Home

Voor kinderen in Nepal is er geen sociaal vangnet. Deze kinderen worden aan hun lot overgelaten. De gevallen zijn schrijnend maar gelukkig zijn er mensen die het verschil maken. Mensen die een sprankje hoop kunnen bieden en vanuit die hoop is Sampurna Childrens home ontstaan.
2 vrouwen hebben hun gevoel omgezet in daden  en bieden nu voor een aantal van deze kinderen een warm thuis. Een veilige plek waar ze aan een toekomst kunnen werken. Na een succesvolle start is hun volgende doel een eigen huis. Een plek waar nog meer kinderen een thuis kunnen vinden…

Niet zomaar een plek maar een thuis.

Sampurna Children's Home