Selecteer een pagina

“Shiatsu is Japans, en betekent: ‘druk met vingers’. Dit is een Japanse manuele therapie die zijn wortels heeft in de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd.
Uw levensenergie stroomt in het lichaam door energiebanen (meridianen). De rustige en doordringende druk wordt toegepast op specifieke drukpunten op deze meridianen en dringt diep in het lichaam door. Hierdoor wordt de stagnatie van deze energiestroming opgeheven, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam zoveel mogelijk geactiveerd wordt.”

Miwa Tamamoto - IZUMI

Bevestig Afspraak

Sampurna Children’s Home

Voor kinderen in Nepal is er geen sociaal vangnet. Deze kinderen worden aan hun lot overgelaten. De gevallen zijn schrijnend maar gelukkig zijn er mensen die het verschil maken. Mensen die een sprankje hoop kunnen bieden en vanuit die hoop is Sampurna Childrens home ontstaan.
2 vrouwen hebben hun gevoel omgezet in dadenĀ  en bieden nu voor een aantal van deze kinderen een warm thuis. Een veilige plek waar ze aan een toekomst kunnen werken. Na een succesvolle start is hun volgende doel een eigen huis. Een plek waar nog meer kinderen een thuis kunnen vinden…

Niet zomaar een plek maar een thuis.

Sampurna Children's Home