Selecteer een pagina
Uke Wijmans “Heb je behoefte aan een massage die verdergaat dan alleen het masseren van de huid en spieren? Ayurveda is een oude Indiase vorm van genezing die je laat kalmeren en doet herleven en verjongen. Trakteer jezelf op een heerlijke Ayurvedische massage en de voordelen zullen direct merkbaar zijn. Ik deed mijn opleiding tot Ayurvedisch therapeut aan het Ganesha centrum voor yoga en ayurveda te Alkmaar. Ik gaf al langere tijd massages. Maar de ayurvedische methode met warme handdoeken en warme olie maakte me echt enthousiast voor dit vak.”
Bevestig Afspraak

Sampurna Children’s Home

Voor kinderen in Nepal is er geen sociaal vangnet. Deze kinderen worden aan hun lot overgelaten. De gevallen zijn schrijnend maar gelukkig zijn er mensen die het verschil maken. Mensen die een sprankje hoop kunnen bieden en vanuit die hoop is Sampurna Childrens home ontstaan.
2 vrouwen hebben hun gevoel omgezet in dadenĀ  en bieden nu voor een aantal van deze kinderen een warm thuis. Een veilige plek waar ze aan een toekomst kunnen werken. Na een succesvolle start is hun volgende doel een eigen huis. Een plek waar nog meer kinderen een thuis kunnen vinden…

Niet zomaar een plek maar een thuis.

Sampurna Children's Home